Bejelentés


ezekvagyunknegyen segetits hogy segithesünk

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keresés a honlaponHírek
baráti hüség

Van néhány szabály, amit tisztelnünk kell. A barátunk bűnét nem vágjuk a képébe, és tudni kell megbocsátani, nem csak kötelességből megmenteni. Ha pedig beszél hozzád, a szemébe nézel, hogy megígérd, többé nem hagyod el. Ha szégyelli a múltját, te nem hozod szégyenbe, ha ő nem adja el a barátságát, te sem árulod el az övét. Ha legörnyednek a vállai, nem háborgatod. Ha igaz barátra lelsz az életben, mindent megteszel, hogy kiérdemeld. Ha egyszer kinyújtja feléd a jobb kezét, azt a kezet többé nem engeded el.

tovább >>


barátság

Az az igazi barát, akire mindig számíthatsz, aki minden különösebb ok és cél nélkül is melletted van. A barátok felvidítanak, ha rossz a kedvünk, velünk nevetnek, ha vidámak vagyunk, de a legfontosabb, hogy akkor is mellettünk állnak, ha igazából semmire sincs szükségünk.

tovább >>


segitség nyujtas

12345 Félek és remegek az Élettől, Tudom, hogy vár rám valami, de nem látok a fénytől. Keresem és kutatom, hogy megleljem, Röpke pillanat, törékeny üveggolyó mindösszesen... Karolom magam, nyugtatom a lelkem,Szivárványt gyártok, felujjongok hirtelen. Majd letargiába esem, elmélázok a nehézségeken, Végül elmerülök az ismeretlen messziségekben. Menekülök, mindenem hátrahagyva, Hátha valaki egyszer utánam fut, engem akarva...


Linkekhttps://www.facebook.com/segits.segithesunkÜzenetküldés
syastok ez a mi négyünk honlapja ird meg véleményed,és hozászolásod.

E-mail címed:
Szöveg:

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!